Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To čumím, snad jediný zde, o nikom dalším nevím, kdo píše srozumitelně a je poznat, že názory jsou skutečně jeho. Žádné tendenční narativy, fráze, nálepky a prefabrikované věty načichlé volebně reklamní agitací. Oceňuji i odhalení své volby, evidentně máte jasno, takže případné posměšky a negativní reakce vás nerozhodí. Skutečně dobrý počin.R^

Osobně stále váhám, rád bych hodil hlas do souboje a ne mimo něj, na druhou stranu tohle nejsou dostihy vyhrají všichni, kteří se představí jako vzdělaní, rozumí a morální lidé, takže pokud můj hlas pomůže takového člověka zviditelnit, nemusí být ani nakonec prezident, i tak je to výhra. Uvidím, mám ještě čas. ;-)

0 0
možnosti

Na rozdíl od pana Herdy níže, který se ukázal být opravdovým demokratem, naprostý souhlas s posledním odstavcem. R^

0 0
možnosti
Foto

J64a92n 56P50e50c88h14a

9. 1. 2023 1:59

Dobrá analýza. Nejradši bych tam viděl Fischera. Ale Pavel bude 100x lepší, než Babiš, a 1000x lepší, než byl Zeman.

1 0
možnosti
Foto

Docela vtipné a odlehčené. Ve stylu, kterému by možná slušel i závěr "zahulíme, uvidíme". Jenže Vy už máte jasno, tak nic. Nevadí.

Jestli budete kamenován, nevím, ale před chvílí jsem se v jedné diskusi dočetl důvod pisatele, proč Pavla NE. Pisatel byl totiž kdysi na vojně. To se stává, že si člověk něco prožije a zoškliví si tím kde co. Jako když se někdo pořádně zlíská rumem, a pak nemůže ani 🍷. Nevím, třeba taková traumata vedou i k pacifismu druhu "Ukrajino, padni na kolena, ať už konečně zavládne ruský mír" ☮️

Určitě nejsem z těch, kdo by se po přečtení Vaší kreace sehnul pro balvan, ale přece jen bych Vám něco hodil. Nebo spíše nadhodil. Otázku.

PROČ by podle Vás měli jít všichni k volbám? Já zřejmě půjdu, ale byl bych klidnější, kdyby někteří zůstali doma. A to vztahuji nejen k volbám prezidentským. A budiž, ať si v tom čase třeba čtou , co jim připravili v Petrohradu a ať si třeba prohlížejí ruskou trollí tvorbu vysmrknutou na fotoshopu, ale proč by měli jít podle Vás volit Putina?

A kdybyste vskutku cítil, že už jsme úplně v pytli a že je to už zoufale fuk, komu to hodíte a kdo z nich nás povede k zániku demokracie, nebylo by důstojnější se na tom přímo nepodílet, nelegitimizovat takový vývoj mohutnou účastí a přidat se k těm, kteří svou neúčastí dají najevo, že tudy cesta nevede?

Jistě, je to v tomto případě čistě teoretická úvaha, nicméně kdo ví, čeho se lze jednoho kalného dne dočkat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7266x
Student UK.
Cestovatel.
Evropan.

Seznam rubrik